Tre papers på ICA-konferansen

Prosjektleder Helle Sjøvaag presenterte tre papers fra prosjektet på International Communication Associations årlige konferanse i Praha i mai.

The Limits of Regulation on the Diversity of News: Presentasjonen handlet om hvordan den norske journalistikkens profesjonsideologi er med på å homogenisere nyhetsinnholdet i Norge, mens det primært er marketsdifferensieringsstrategier som er med på å diversifisere innhold i nyhetslandskapet.

The Effect of Direct Press Support on the Diversity of News Content in Norway: Et paper som presenterte komparative analyser av nyhetsinnholdet i aviser med og uten pressestøtte. Analysen fant kun små forskjeller.

Operationalising Diversity for Big Data Policy Research: Et metodepaper som diskuterte fordeler og ulemper med data-assisterte metoder og store mengder data i analyser av mediemangfold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*