Mangfoldsprosjektet på ICA 2017

Mangfoldsprosjektet var repersentert på ICA-konferansen i San Diego 26-30 mai med to papers. Paperne presenterte både funn og metoder fra prosjektet. Følgende papers ble presentert:

Female Voices in the News: Structural Conditions of Gender Representations in Norwegian Newspapers, Helle Sjøvaag & Truls Pedersen. Paperet ble presentert i Journalism Studies Division. Paperet presenterer funn fra en analyse av kjønnsdistribusjonen i det norske medielandskapet.

Finding Voices in the Margins: Computer-Assisted Discovery of Naturally Belonging Names, av Truls Pedersen, Samia Touileb & Helle Sjøvaag. Paperet ble presentert i Computational Methods Interest Group. Paperet forklarer en fremgangsmåte for å utvide en liste med politikernavn. Metodens formål er å finne politikere som skjelden opptrer som kilder i mediene.

Figur

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*