Mangfoldsprosjektet deltok på Dagstuhl-seminar

Mangfoldsprosjektets forskere Helle Sjøvaag og Truls Pedersen deltok på Dagstuhl-seminaret «Analysis, Interpretation and Benefit of User-Generated Data: Computer Science meets Communication Studies» i april. Sjøvaag var med-arrangør av seminaret sammen med Thorsten Quandt og Gottfried Vossen fra Universitetet i Münster og Gera Shegalov fra Twitter. Seminaret samlet rundt 20 forskere fra Europa og USA for å diskutere metodologiske møtepunkter mellom informasjonsvitenskap og medievitenskap.

Dagstuhl er et gammelt, hjemsøkt slott i sør-Tyskland.
Dagstuhl er et gammelt, hjemsøkt slott i sør-Tyskland.

Dagstuhl er en etablert møteplass for informatikere.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*