Mangfoldsprosjektet antatt på prekonferanse til ICA i Japan

Mangfoldsprosjektet er antatt med paper til ICA prekonferansen Media Performance and Democracy: Defining and Measuring the Quality of News. Paperet «Diversity as Proxy for Measuring the Quality of News: Operationalizations for a Large-Scale Research Project on the Norwegian Media Landscape» diskuterer hvordan man kan måle kvalitet i nyheter i henhold til fire mangfoldsindikatorer: agenda setting, tematikk, dybde og kilder. Paperet beskriver blant annet hvordan disse målingene kan foretas med hybride metoder.

ICA-konferansen finner sted i Fukuoka, Japan, 9-13 juni.

Paparet er et samarbeid mellom Helle Sjøvaag, Truls Pedersen og Eirik Stavelin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*