Hvem er med: øvrige kilder

I tillegg til avisene som er med i utvalget omfatter også analysen en et representativt utvalg andre medier som skal utgjøre grunnlaget for en analyse av mediemangfoldet i Norge. Inkludert er kringkasting, radio og rene nettmedier. Innholdet som skal analyseres skal gjennogå automatisk maskinell analyse og er derfor tekstbasert, hentet fra medienes åpne nettsider. Utvalget er basert på at mediene har nyhets- og aktualitetsproduksjon og følger redaktørplakaten.

De øvrige som er med er:

NRK (inkludert Yr og Ut, Beta og Super) og TV 2.

Debatt, livsstil, økonomi og øvrige undersider tilhørende avisene i utvalget, samt Hegnar.no, Midtsiden.no, Minervanett, Nettavisen og Verdensmagasinet X.

Radiokanaler i utvalget: Gimlekollen Radio, Nea Radio, P4, P5 Østfold, Radio Folgefonn, Radio Haugaland, Radio Motor, Radio Salten, Radio Sør, Radio Telemark P5, Radio 102, RadioNova, RadiOrakel, Radio Revolt, SiK Radio, Studentradioen i Bergen og Voxlo Radio.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*