Hvem er med?

Arbeidet med å få avtaler om tilgang til avisenes nett- og e-avisutgaver fortsetter. Vi er nå oppe i ca 150 individuelle titler som tilbyr gratis tilgang i prosjektperioden. Ikke bare er vi takknemlige for samarbeidet, prosjektet er avhengig av denne støtten fordi det er begrenset med midler i prosjektet. Samtidig er det viktig at utvalget aviser i undersøkelsen er representativt. Kriteriene for å være med i utvalget er at avisen har en nettside, og at avisen har en elektronisk utgave av papiravisen – en e-avis eller en pdf-versjon. Dette for å muliggjøre sammenligning på tvers av nett og papir. Prosjektet etterstreber også geografisk mangfold, variasjon i eierskap og balanse mellom aviser med og uten pressestøtte.

Image-1(1)Avisene som er med i utvalget er listet under. Avisene underlagt Schibsted, Amedia, Nordsjø Media, Polaris og Agderposten Medier er innlemmet gjennom avtaler med eierne. Aviser som ikke er oppgitt under svarer ikke til kriteriene.

Fra Region Sørvestlandet: Bygdabladet Randaberg, Dalane Tidende, Gjestalbuen, Haugesunds Avis, Jærbladet, Lyngdals Avis, Rogalands Avis, Sandnesposten, Solabladet, Stavanger Aftenblad, Strandbuen, Suldalsposten, Tysvær Bygdeblad.

Fra Region Vestlandet: Askøyværingen, Bergensavisen, Bergens Tidende, Bygdanytt, Bømlonytt, Fanaposten, Firda, Firdaposten, Fiskeribladet Fiskaren, Grannar, Grenda, Hardanger Folkeblad, Kvinnheringen, Avisa Nordhordland, Strilen, Sunnhordland, Tysnes, Vaksdalsposten, Vestnytt, Åsane Tidende.

Fra Region Nordvestlandet: Aura Avis, Driva, Fjordenes Tidende, Fjordingen, Møre-Nytt, Avisa Nordre, Sunnmøringen, Sunnmørsposten, Tidens Krav, Vestnesavisa, Vikebladet Vestposten, Åndalsnes Avis.

Fra Region Trøndelag: Adresseavisa, Arbeidets Rett, Fjell-Ljom, Fosna-folket, Hitra-Frøya, Innherred Folkeblad, Malvikbladet, Namdalsavisa, Opdalingen, Stjørdalens Blad, Avisa Sør-Trøndelag, Søvesten, Trønder-Avisa, Trønderbladet.

Fra Region Nord-Norge: Altaposten, Andøyposten, Avisa Hemnes, Avisa Nordland, Brønnøysunds Avis, iFinnmark, Framtid i Nord, Fremover, Harstad Tidende, Helgelendingen, Hålogalands Avis, iTromsø, Kyst og Fjord, Lofotposten, Lokalavisa Nordsalten, Nordlys, Nye Troms, Rana Blad, Saltenposten, Sør-Varanger Avis, Troms Folkeblad.

Fra Region Østviken: Akershus Amtstidende, Budstikka, Demokraten, Eidsvoll Ullensaker Blad, Enebakk Avis, Fredrikstad Blad, Halden Arbeiderblad, Indre Akershus Blad, Moss Avis, Romerikets Blad, Rakkestad Avis, Sarpsborg Arbeiderblad, Smaalenenes Avis, Vestyby Avis, Østlandets Blad, Ås Avis.

Fra Region Stor-Oslo: Aftenposten, Dag og Tid, Dagbladet, Dagsavisen, Groruddalen, Klassekampen, Morgenbladet, Nordstrands Blad, Nationen, Ny Tid, Verdens Gang, Vårt Land.

Fra Region Innlandet: Dølen, Glåmdalen, Gudbrandsdølen Dagningen, Hamar Arbeiderblad, Hadeland, Norddalen, Oppland Arbeiderblad, Ringsaker Blad, Avisa Valdres, Østlendingen.

Fra Region Vestviken: Bygdeposten, Drammens Tidende, Eikerbladet, Gjengangeren, Hallingdølen, Jarlsberg Avis, Kanalen, Kragerø Blad, Laagedalsposten, Lierposten, Porsgrunns Dagblad, Ringerikets Blad, Røyken og Hurum Avis, Sande Avis, Sandefjords Blad, Svelvikposten, Telemarksavisa, Telen, Tønsbergs Blad, Varden, Østlandsposten, Øyene.

Fra Region Sørlandet: Avisen Agder, Agderposten, Arendals Tidende, Aust-Agder Blad, Fædrelandsvennen, Grimstad Adressetidende, Lindesnes, Lillesandsposten, Tvedestrandsposten, Vennesla Tidende.

Og: Svalbardposten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*